Hi there

Idag har jag inte gjort ett dugg. Städat, promenerad och kollat på film. Det jag egentligen skulle gjort var att plugga, men det har inte blivit så mycket med det. Får sitta och turboläsa nu. hehe
Hittade dock en massa vitsippor när jag va ute och traskade, så hoppas mamma blir glad när hon kommer ner och ser dom imorgon bitti. (:

Igår var jag på stan med syrran, hon ville ha hjälp att hitta en vårjacka. Vi sökte igenom hela stan men hittade inte en enda vettig kandidat.
Dock! så hittade jag en studentklänning, helt perfekt va det! Skönt att ha det fixat.
Vi lunchade på subway. Men killen som jobbade failade totalt och la fel grönsaker på fel macka.
Stackars oss. haha

Och sen på kvällen åt jag grillat inne hos Emil och Elin, sjukt gott!

Gårdagens

Igår så var jag först med Hampus och hans familj på kalas, och sen åkte jag och Hampus hem till mig och förfestade lite med Tina innan vi stack bort till sockenstugan där det va fest. Vi trodde de skulle va riktig bonnefest med sånna man kännt hela livet. Men även om jag och Tina bott här hela våra liv så kände vi inte igen alls många på festen. Ingen aning om vart allt folk kom ifrån, haha.
Men kul hade vi! :)

Jag och Tina

 


 

Och dethär hade jag på mig. Plus ett par klackar!


5 Februari 2012

Dagen har inte vart spec intressant. Har bara legat i soffan och kollat på skittv, det är ju det man gör när man är sjuk. Jag har dock gått upp ur soffan och städat toan som den duktiga dotter jag är! haha

Men det stannar där, gick tillbaka till soffan, och har inte rört mig sen dess. Det är dagar som denna jag vill ha min babe här. För det är hans skyldighet som pojkvän att ligga och krama mig medans jag ligger och tycker synd om mig själv. hehe

 

<3

 


Gårdagens



Jag har fallit för trenden med färgglada byxor så i måndags införskaffade jag mig ett par som jag invigde igår.
Byxorna är ifrån Kappahl (deras byxor är sjukt bra förövrigt. Sjukt underskattat.)
Skjortan är ifrån Gina Tricot

Madde 20 år!

Igår firade vi Madde som är den första utav oss som fyller 20. Vi va bjuda hem till henne och där serverades det tre rätters som va sjukt gott. Sen blev det tjöt och skratt som sen följdes av utgång. Sjukt rolig kväll!

Idag mår jag dock inte lika bra. Eftersom jag vart sjuk hela veckan så va det npg ingen bra ide att dricka igår, för nu mår jag jätte kasst. Så ska ta och bädda ner mig framför någon film!

Här kommer lite bilder från igår:

 

Födelsedagsbarnet!

 

Jag är sjukt dålig på att komma ihåg att ta kort och de första två bilderna är kassa för jag krånglade med kameran. Men sånt är livet!

Ciao. ♥


FRANKIE

Idag tog jag hand om Tinas söta lilla vovve Frank när hon va på jobbet. Hon kom nyss och hämtade honom så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på the lying game. (En ny serie jag började kolla på idag. hehe!)
Så dagen har varit asmysig men är sjukt trött, och det är inte så konstigt med tanke på att jag bara fick en timmes sömn inatt. Måste ju orka umgås imorgon, kan va jobbigt när man legat hemma sjuk en vecka!

RSS 2.0